Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email

Returnering

Er din vare i stykker, eller har du spørgsmål vedr. returnering, reklamation eller noget tredje, skal du kontakte os via vores kontaktformular.

Hvor længe kan jeg returnere min vare?
Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter, du har modtaget eller afhentet den. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. 

Hvordan gør jeg?
For at returnere skal du udfylde formularen på denne side. Herefter modtager du en email med mere information. Kan varen sendes med GLS har du mulighed for at købe et returlabel gennem os til 40 kroner. Derefter skal du sende den retur med den vedlagte kvittering eller en kopi af den. Du skal sende varen til:

Design Group (retur)
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre
Danmark

Har du ikke modtaget din vare med GLS kan du ikke bruge vores returlabel. Du bedes kontakte os gennem formularen, hvis du ønsker hjælp til returnering af din ordre og eventuelt et pristilbud på dette.

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare, får du en mail med godkendelse af returneringen. Vi overfører købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Du har selv ansvaret for pakken indtil, vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at forsikre pakken og gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted. Du skal selv betale fragtomkostninger vedrørende returneringen.

Hvordan reklamerer jeg over en vare? 
Du kan reklamere over en defekt eller beskadiget vare. Reklameringen skal indeholde en beskrivelse af fejlen samt et billede af samme.

Omhandler reklamationen en fragtskade, skal reklameringen foretages 9 dage efter varen er leveret. Reklamationen skal indeholde et billede af den beskadiget vare, et billede af GLS-mærket fra pakken og et billede af kassens beskyttende indhold.

Alle reklamationer skal sendes til kundeservice@moodings.com

Trustpilot
Vores score er 9.4 på Trustpilot. Alle skal have en god oplevelse.
Fri fragt på alle ordrer
30 dages retur
1-2 dages levering
© 2018 Moodings. En verden af design.